Ten Berge
Hairstylers

Dames Knippen

Je hebt gezocht op kapper Enter. Welkom bij Ten Berge hairstylisten. Het is voor veel vrouwen een heerlijk moment van ontspanning en beleving. Oftewel een bezoek aan de dames kapper. Bij Ten Berge kapper Enter kun je terecht voor knippen, stylen, kleuren, wassen, make-up en wenkbrauwen. Zo wordt je op een prettige en persoonlijke wijze geholpen door één van de teamleden. Professioneel en vakkundig en als ultiem resultaat een prachtig kapsel waar je mee voor de dag kan komen. Enerzijds bekijken onze specialisten wat goed bij jou past, anderzijds kan jezelf inbreng hebben en je wensen kenbaar maken. Het maakt niet uit of je blonde of bruine haren hebt, of dat ze dik of dun zijn, voor elke kapsel ben je bij Ten Berge kapper Enter aan het goede adres.
Onze hairstylisten zorgen altijd voor een modieus en eigentijds kapsel. Bovendien beschikt de kapsalon over meerdere kapperstechnieken en faciliteiten.

Kapper Enter, dan ben je bij Ten Berge aan het juiste adres.

Voor de dames zorgen we altijd dat er verse koffie of thee klaar staat, dat er even lekker weggedroomd kan worden in actuele magazines, terwijl je tussendoor door ons team op de hoogte wordt gehouden van de laatste trends.

De dames kapper Enter is bij uitstek de locatie waar je op de hoogte wordt gebracht van de laatste kapperstechnieken, coupes en kapsels. Daarnaast maakt het niet of je een klassieker model wenst of juist een hele trendy coupe wilt. Zo kun je opgeschoren worden, of juist lange haren laten behandelen zodat ze volumineuzer worden of dat je kapsel wordt voorzien van de laatste kleurentrend.

kapper enter

Haarkleuring, de laatste trends

De dameskappers zijn goed op de hoogte van de laatste trends. Onder meer beschikken ze over de meest recente vaktrainingen en zijn ze op de hoogte van talrijke kniptechnieken. Dat kan een frisse kleurtint zijn, of misschien wel speciale kleurcombinaties. Als je een leuk idee hebt, laat ons dat weten. We kunnen je goed voorzien van advies en de voor- en nadelen goed uitleggen. Wil je meer of andere kleuren in je haar? Geen probleem, we overleggen samen met jou de beste kleuren die bij jouw persoonlijkheid passen. En ja, misschien wil je wel van de grijze haren af? Ook daar kunnen we je goed bij helpen.

Haarverzorging op maat

Het kan zijn dat je makkelijk haar hebt om te bewerken. Of dat je haar nauwelijks verzorging nodig heeft. Niettemin is een goede verzorging van je haar altijd een goede investering. Wellicht heb je kort en krachtig kapsel, of misschien staat een langere look je beter. Onze dames kappers zorgen voor de uitstraling die bij jou past. Dat is ook de reden dat we de beste shampoos gebruiken, alles met als doel jouw de ultieme beleving en het beste resultaat te geven van je kapsel. Heb je vragen of wil je graag ook thuis onze shampoo, conditioner of long conditioner gebruiken? Laat het ons weten. We helpen je graag met het onderhouden en verzorgen van jouw haren.

Het ultieme kapsel

Wil je eens lekker uitpakken oftewel een speciaal kapsel aanmeten? We gaan samen met jou een plan maken hoe we tot het gewenste resultaat kunnen komen. Misschien heb je wel bruiloft en wil je bruidskapsel laten opmaken. Dat kunnen we als geen ander. Of is er een feest waar je een verpletterende indruk wilt maken. Wij zorgen ervoor dat jouw kapsel als geen ander op positieve wijze zal opvallen.

Heren Knippen

Kapper Enter, als het om mannen gaat de kapper waar je als geen ander terecht kunt. Of het nu gaat om knippen of scheren, bij Ten Berge kapper Enter zijn mannen meer dan welkom. Zo bewerken we met de schaar of de tondeuse. Elke man of jongen krijgt een topbehandeling voorgeschoteld. Met een hoge mate aan vakdeskundigheid en enthousiasme werken dames- of herenkappers aan de beste eindresultaten. Of je nu voor knippen of scheren komt of voor het behandelen van een kleur, bijvoorbeeld het wegwerken van grijze haren. Je bent bij Ten Berge verzekerd van een goed kapsel. Vanzelfsprekend beheersen wij strakke lijnen, zodat je knipbeurt wordt omgetoverd naar een verbluffende moderne coupe. Heb je liever een traditioneel kapsel, dan ben je ook aan het goede adres beland.  Elke man krijgt een kapsel wat bij hem past. Uiteraard overleggen we van te voren hoe jouw kapsel eruit gaat zien.

Eigentijds kapsel, van modern tot klassiek

De hairstylisten van Ten Berge weten als geen ander wat de mannen trends zijn als het gaat om knippen en scheren. Elk jaar bekijken we laatste trends en passen die toe tijdens onze kapperstechnieken. Zo laten we ons inspireren door kappers uit andere landen of kapperstrainers. Dat heeft als resultaat dat onze kappers altijd op de hoogte zijn van de laatste haartrends. We helpen je kiezen uit de vele voorbeelden en doen meer dan ons best om jou het beste resultaat te geven, zodat je weer fris voor dag kan komen. Laat je rustig eens adviseren door de hairstylisten van Ten Berge. Je zult zien dat je verrast zult worden door het model zodra de knipbeurt gereed is.

Durf te kleuren

Het kan zijn dat je op vroege of late leeftijd te maken krijgt met grijze lokjes. Als je dat weg wilt toveren, dan kun je overwegen om de grijze lokken te kleuren. Het kan ook zijn dat een grijze kleur je juist fantastisch staat. Laat het vooral staan zouden wij zeggen. Maar voel je er wel comfortabel bij. Maar als je denkt dat je met een kleurtje wel eens beter voor de dag kunt komen, dan schroom niet. Durf te kleuren! Onze kappers helpen je de beste kleur te kiezen, zonder dat je ineens een forse andere indruk krijgt. Een fijne en passende aanpak is waar wij voor kiezen.

kapper enter

Strak, stoer en mannelijk

Als je eenmaal weet welk kapsel het beste bij jou past, dan gaan we aan de slag. Het belangrijkste doel van de mannenkapper is dat jij weer piekfijn voor de dag komt na je kappersbezoek. We kijken naar de verhouding van je gezicht en de contouren van het mannenkapsel. Als je een baard hebt dan kijken we naar de lengte en groeilijnen zodat kapsel en baard goed op elkaar worden afgestemd. Ook kijken we of er geen haartjes uit de wenkbrauwen steken of bij je oren. We halen die netjes weg zodat je weer strak bij ons de deur uitloopt. Kortom, je bent als man aan het juiste adres bij de Ten Berge kapper Enter.

Wij zijn gevestigd aan de Dorpsstraat in Enter

Onze kapsalon in Enter is sinds decennia gelegen aan de Dorpsstraat in Enter, nabij het fameuze restaurant T-Bone en op 1 minuut lopen vanaf de grootste kledingzaak van Twente, namelijk Roetgerink. Wat is er mooier dan een dagje Enter te combineren met de Ten Berge kapper Enter, kleding shoppen bij Roetgerink en lekker uit eten bij de T-Bone. Heerlijk genieten, samen met je partner of lekker een middagje voor jezelf. Heb je andere wensen, laat het ons weten. Wij adviseren je graag.

Kapper Enter, dat moet je bij Ten Berge hairstylers zijn!

Kapper Enter

Vakkundig en persoonlijke service is onze kracht.

Laat je verwennen en beleef hairstyling als een moment voor jezelf. Wij knippen niet alleen, maar geven jou ook telkens een nieuwe uitstraling.

Kapper Enter, Ten Berge veelzijdige hairstylisten

Je kind moet voor de eerste keer naar de kapper. Wat een ervaring voor zo’n kleine. Voor het kind een nieuwe ervaring maar ook hairstylisten telkens weer een nieuwe belevenis. Niet alleen de knipkunsten zijn dan van belang, maar ook het kind gerust stellen en dat het zich veilig kan voelen in de stoel van één van onze kappers. Vaak bestaat de eerste knipbeurt uit het behandelen van de haarlijn en de pony. En de keren daarop wordt het haar geleidelijk wat voller en dan wordt er meer knipkunst vereist. Uiteraard afhankelijk van de lengte en dikte van de haren van het kind.

Zo’n eerste bezoek aan de kapsalon kan soms wat weerstand met zich meebrengen. Het kind kan op voorhand wel rustig ogen maar schijn bedriegt soms. Dan is het de kunst om zeer kalm te blijven. Vooral als een schaar in zicht komt. Dan wil het nog wel eens eng ogen. Wij begrijpen dat en we doen er alles aan om het kind rustig de knipbeurt te laten ondergaan.

Inmiddels hebben we veel ervaring met het knippen van kinderen, zowel jongens als meisjes. Kom gerust langs en overleg eens over de mogelijkheden.

We kijken vaak wel naar welke moment het handig is om te komen. Hoe rustiger, des te beter doorgaans. Als ouder is het ook belangrijk dat je kapper helpt met het gerust stellen. Als we eenmaal onderweg zijn, dan valt het vaak ook nog wel mee.

Een beetje afleiding door een speeltje of speelgoed doet al wonderen. Er zijn uiteenlopende manieren om je kind gerust te stellen voor een bezoek aan de kinderkapper. We helpen je uiteraard er graag bij. Vanzelfsprekend zijn er gunstige tarieven als het om hele kleine kinderen gaat.

Volg ons op Social Media